EYEGENIUS OOGMETING

 

Ontdek het nieuwe meten met HOYA EyeGenius meetapparatuur!

Hoe beter uw ogen exact en tegelijk naar hetzelfde punt kijken, hoe prettiger uw zicht. En is dit bij u niet het geval, dan zijn de ogen in staat om zich automatisch aan te passen. Van deze aanpassing merkt u niets. Helaas van de klachten, die zich hier vaak bij voordoen, wel. Hoofdpijn, vermoeide ogen of last van nek en schouders zijn klachten die zich kunnen voordoen. Met het nieuwe EyeGenius oogmeetsysteem van HOYA kan afgerekend worden met tal van deze visuele ongemakken.

Snel, laagdrempelig en nauwkeurig

In onze huidige wereld en de enorme hoeveelheid (digitale) informatie, die onze ogen dagelijks moeten verwerken, is het van groot belang om uw ogen in goede conditie te houden. Met de nieuwe oogmeetapparatuur van HOYA, EyeGenius, wordt dit eenvoudiger dan ooit!

Met de EyeGenius meetapparatuur van HOYA kan niet alleen snel, maar vooral vakkundig bepaald worden of er sprake is van een verstoord binoculair zicht (het met twee ogen tegelijkertijd waarnemen). Tevens is deze unieke technologie in staat om de meetresultaten direct te vertalen in corrigerende HOYA brillenglazen die uw zicht weer optimaliseren en bovendien direct voor verlichting zorgen.

Wenst u ook af te rekenen met visuele beperkingen? Kom langs in de winkel en wij helpen u graag bij het uitvoeren van deze unieke oogmeting.