Corona

Beste klanten,

 

Vanwege de voorschriften rondom het coronavirus zijn wij genoodzaakt om de  winkel voorlopig te sluiten. Wij hebben veel persoonlijke contacten met onze klanten en kunnen onze werkzaamheden niet verrichten zonder de RIVM-voorschriften van 1,5 meter afstand te hanteren. Hierdoor ontstaat risico op besmetting.

Mocht u contactlenzen nodig zijn kunt u deze bestellen door ons een mail te sturen naar: info@eyezlook.nl. Ook voor andere vragen kunt u ons op dit mailadres stellen. Vermeld u altijd duidelijk uw naam, geboortedatum en telefoonnummer.

Wij doen onze uiterste best elke dag de mail te beantwoorden, maar vragen wel uw begrip mocht dit wat langer duren.

Bestelde lenzen zullen worden afgeleverd op uw huisadres, mocht er ook vloeistof nodig zijn zullen wij bekijken of we dit bij u kunnen bezorgen.

De brillen die bij ons in bestelling staan zullen in de tijd dat we gesloten zijn uiteraard in orde maken en zodra we weer klanten kunnen ontvangen, ontvangt u van ons bericht wanneer u de bril kunt komen halen.

 

We begrijpen dat dit enorm veel impact heeft voor u als klant. Het is voor ons ook zeker geen gemakkelijke keuze, maar gezondheid gaat voor alles. We vragen u begrip voor deze uitzonderlijke situatie.

 

Met vriendelijke groet,

 

Gea & Tessa

EYEZ LOOK