Multifocale lenzen

U draagt al heel lang contactlenzen, omdat u nu eenmaal niet van een bril houdt. Maar dan komt u boven de veertig en worden uw armen ineens te kort. Of te wel u kunt de berichtjes op uw telefoon niet meer goed lezen en de menukaart in uw favoriete restaurant is ook een probleem….. eigenlijk heeft u een leesbril nodig, maar ja daar komt uw probleem weer naar voren, u wilt liever geen bril.

Wat te doen? Al sinds een aantal jaren bestaat de multifocale contactlens, zowel in zachte als in vormvaste materialen. Met deze contactlenzen ziet u op alle afstanden scherp, dus als u zich opmaakt voor de spiegel, maar ook als u een recept voorleest in de keuken.

Eerlijk is eerlijk, wennen aan multifocale lenzen gaat niet altijd vanzelf. Wij gaan samen met u aan de gang, kijken naar uw situatie en komen zo tot een persoonlijk advies op maat.

Daglenzen

U droeg al daglenzen? en heeft nu multifocale lenzen nog? Gelukkig is dat geen probleem, ook multifocale lenzen worden als daglenzen gemaakt!

Maandlenzen

Het aanbod in multifocale maandlenzen wordt steeds groter en de kans dat er ook voor u een lens is, is groot. Mocht het standaard aanbod niet geschikt zijn is er ook de Indivisual lens mogelijk.

Vormstabiel

Ook voor de “harde”contactlens dragers zijn er multifocale lenzen. Er zijn verschillende mogelijkheden in opbouw en materiaal. Een vormstabiele lens is altijd maatwerk!